Kerstpakketten nieuws

Ben je benieuwd naar de laatste trends en nieuws omtrent kerstpakketten? Dan vind je hier alles wat je nodig hebt om het juiste kerstpakket te kiezen, up-to-date te blijven met de branche of erachter te komen wat voor soort kerstpakket je dit jaar kunt verwachten.

2024 kerstpakketten trends

Ben je nieuwsgierig naar de 2024 kerstpakketten trends? Lees dan dit artikel op NieuwsUitBerkelland. Kerstpakketten experts van verscheidene bedrijven bespreken de meest trendy kerstpakketten voor dit jaar. Bekijk de leukste kerstpakket ideeën en kies uit dé drie trends van 2024: duurzame kerstpakketten, lokale kerstpakketten en gepersonaliseerde kerstpakketten. 

Kerstpakket ideeën voor mama's

Heb jij veel werknemers die moeder zijn? Dan is het leuk om een speciaal kerstpakket voor mama's te geven die precies past bij jouw team. In dit artikel lees je originele tips voor kerstpakketten voor moeders. Geef dit jaar een speciaal cadeau aan speciale mama's.

Leuke kerstpakket ideeën 2023

Een recent artikel op www.gic.nl presenteert de leukste kerstpakket ideeën voor 2023, waarbij duurzaamheid en lokale trots centraal staan. Duurzame kerstpakketten weerspiegelen de groeiende milieu-bewustzijn, terwijl regionaal getinte pakketten, zoals die uit Groningen, lokale ambacht en traditie vieren. Wellness en self-care pakketten beantwoorden aan de behoefte aan ontspanning, en DIY kerstpakketten moedigen creativiteit aan, wat zorgt voor een persoonlijke en memorabele ervaring​.

Unieke kerstpakketten trends Friesland

In het recente artikel over unieke kerstpakketten trends in 2023, wordt een licht geworpen op de voorkeur voor lokaal en duurzaamheid in de kerstpakkettenindustrie. Het benadrukt hoe Friese streekproducten een persoonlijke touch geven aan kerstgeschenken en hoe bedrijven kerstmarkten gebruiken voor een gepersonaliseerde ervaring. Eco-vriendelijke kerstpakketten tonen een milieuverantwoordelijkheid, terwijl luxe pakketten staan voor verfijning en sportieve pakketten de nadruk leggen op gezondheid en vitaliteit.

Kerstpakketten met Delftse streekproducten

In Delft zijn lokale kerstpakketten met streekproducten enorm populair. Lokale kerstpakketten uit Delft geven een persoonlijk tintje aan het kerstfeest en maken de kerstborrel nog feestelijker. 

Lokale kerstpakketten Amersfoort

In Amersfoort bloeit de trend van lokale kerstpakketten op. Kerstpakketten met lokale producten zijn duurzamer en komen persoonlijker over. Het is dus niet gek dat bedrijven in Amersfoort voor deze kerstpakketten kiezen. 

Kerstpakketten ideeën 2023

Kerstpakketten experts delen de beste kerstpakketten ideeën 2023. Ondernemers in Berkelland kiezen voor allerlei leuke soorten kerstpakketten, zoals traditionele kerstpakketten, thema kerstpakketten en duurzame kerstpakketten. 

Minder duurzame kerstpakketten dan traditionele kerstpakketten

In 2023 stijgt de populariteit van duurzame kerstpakketten, maar niet genoeg. Dat vertellen kerstpakketten experts in dit artikel. Duurzame kerstpakketten winnen het nog steeds niet van de traditionele kerstpakketten.

Kerstpakketten voor 50 plussers

Wil jij jouw oudere medewerkers met kerst een cadeaupakket geven dat echt voor hen gemaakt is? Bekijk dan deze leuke kerstpakketten tips voor 50 plussers!

Ruimere werkkostenregeling: meer budget voor kerstpakketten in 2023

In 2023 is de vrije ruimte binnen de werkkostenregeling tijdelijk verhoogd van 1,7% naar 3%. Dat betekent dat bedrijven een veel hoger budget hebben voor kerstpakketten. Maar wees er snel bij! In 2024 gaat de vrije ruimte namelijk weer omlaag.

Lokale kerstpakketten Nijmegen

Ontdek de Nijmeegse streekproducten met lokale kerstpakketten. Dit jaar komt in Nijmegen een bijzondere trend op: lokale kerstpakketten met Nijmeegse streekproducten. Werkgevers verrassen hun werknemers in 2023 met persoonlijke en duurzame kerstpakketten uit de buurt.

Kerstpakketten doneren

Krijg jij wel eens cadeaus in je kerstpakket die je niet nodig hebt? Je kunt dan je kerstpakket doneren. Dat doen Amsterdammes jaarlijks massaal. Kerstpakketten en kerstgeschenken worden onder meer gedoneerd aan buurthuizen, verzorgingstehuizen en de Voedselbank.

Lokale kerstpakketten in Dalfsen

In Dalfsen wordt er dit jaar gekozen voor lokale kerstpakketten. Deze kerstpakketten met streekproducten uit Dalfsen zijn uniek en ook nog eens duurzaam. Zo geven ondernemers uit de regio persoonlijke en bijzondere kerstpakketten.

Kerstpakketten levering mogelijk vertraagd

Kun jij dit jaar jouw kerstpakket op tijd verwachten? Dat is nog niet helemaal zeker. Personeelstekorten bij kerstpakketten vervoerders kunnen namelijk voor vertragingen zorgen. Gelukkig geven deze kerstpakketten leveranciers tips voor een soepele bestelling en levering.

Wordt het kerstpakket duurder in 2023?

Met de prijsstijgingen vragen bedrijven zich af of het kerstpakket duurder wordt. Het antwoord: waarschijnlijk wel. Gelukkig stijgt daarmee ook de vrije ruimte, waardoor ondernemers en werkgevers meer belastingvrij budget hebben voor de kerstpakketten.

Kerstpakketten trends 2023

Wij spraken de experts in de kerstpakketten branche om erachter te komen wat de kerstpakketten trends 2023 zullen zijn. Vooral functionele en stijlvolle cadeaus zullen dit jaar populair zijn. Lees meer in het artikel "Functioneel & stijlvol: kerstpakketten trends voor 2023".

Lokale kerstpakketten 2023

Lokale kerstpakketten staan in 2023 enorm in de belangstelling. Doordat deze kerstpakketten lokale streekproducten bevatten, zijn ze uniek en duurzaam. De producten hoeven namelijk een minder lange weg af te leggen, wat brandstof bespaart. En voor werknemers is het leuk om bekende producten te krijgen in het kerstpakket.

Kerstpakketten drukte

In september is het nu al druk bij kerstpakketten leveranciers. Bedrijven als Kerstmarkten, Kerstpakketten Expert en Kerstpakketten Tip zijn al druk bezig met de kerstpakketten bestellingen in goede banen leiden. 

Luxe kerstpakketten trend

Tijdens de economische onzekerheid en personeelstekorten zien kerstpakketten bedrijven een stijgende vraag naar luxe kerstpakketten. Deze trend begon tijdens de corona pandemie en hield ook vorig jaar tijdens de crisis. 

De psychologie van het kerstpakket

Elk jaar worden er door veel bedrijven in Nederland en België kerstpakketten besteld. Maar waarderen werknemers de kerstpakketten wel echt? Lees hier over de psychologie achter kerstpakketten.

Dag van de zorg cadeau bij kerstpakketten groothandels

Bij steeds meer kerstpakketten groothandels kun je een cadeau voor de dag van de zorg bestellen. Deze cadeaupakketten worden samengesteld door kerstpakketten leveranciers, maar hebben in plaats van een kerstthema een uitstraling die perfect is om je zorgpersoneel te bedanken

Unieke kerstpakket ideeën

Elk jaar krijgen we dezelfde traditionele kerstpakketten. Wat als je eens iets anders kon doen voor je personeel? Leer van kerstpakketten leveranciers over de meest originele en unieke kerstpakket ideeën, zoals het kerstpakket zelf samenstellen of zelfs een kerstmarkt voor bedrijven!

Lokale kerstpakketten

Lokale kerstpakketten worden alsmaar populairder. In 2023 krijgen kerstpakketten leveranciers veel bestellingen voor kerstpakketten met lokale producten. Hiermee ondersteunen bedrijven de lokale economie, verlagen ze de negatieve impact op het milieu van het vervoeren van kerstgeschenken en bieden zij hun werknemers een gepersonaliseerd kerstpakket.

Gezonde snacks in je kerstpakket

We weten dat bedrijven deze kerst iets speciaals willen doen voor hun klanten. Wij denken dat het aanbieden van een lokaal product in elk geschenk de perfecte manier is om jouw waardering te tonen terwijl je milieubewust bent en het ondernemerschap ondersteunt!

Stijgende inflatie en cadeaus

Met de stijgende energieprijzen, stijgende benzinekosten en personeelstekorten is het belangrijker dan ooit om na te denken over wat je jouw medewerkers dit jaar met kerst geeft. Met snel stijgende inflatie is er angst voor onze toekomstige economie die het gevolg zou kunnen zijn van het feit dat alles in de loop van de tijd duurder wordt - inclusief cadeaus!

Al gedacht aan een duurzaam kerstpakket?

De trend van duurzame kerstpakketten is de laatste jaren groeiend en dit jaar is daarop geen uitzondering. Drie medewerkers vertellen in dit artikel over hoe deze trend effect heeft in 2022.

Kerstpakketten vroeg bestellen

De voorbereiding op Kerstmis is in volle gang, waarbij werkgevers vroeg geschenken bestellen om ervoor te zorgen dat hun personeel dit jaar iets speciaals heeft. 
In augustus moet er al bij nagedacht worden hoe alles met betreft tot de levering van kerstpakkettten in december gaat. De verhoogde kosten, product en personeel schaarste maakt dit al moeilijk en wie weet komt corona hier ook nog bij kijken. Lees hier wat een aantal medewerker hierover te zeggen hebben.

Tips gezond kerstpakket

Steeds meer bedrijven richten zich op de gezondheid en het welzijn van hun werknemers. Zo vind je bijvoorbeeld gezonde tussendoortjes in de kantine of krijg je zelfs een abonnement op een sportschoolabonnement van je werkgever! Aangezien we dit jaar Kerstmis naderen met deze populaire trend kun je met deze tips een kerstpakket voor je personeel samenstellen.

Een kerstpakket wordt duurder

Met hoge energiekosten en dure producten in het achterhoofd, is het niet raar dat veel bedrijven het moeilijk hebben. Leveranciers van kerstpakketten hebben onvermoeibaar gewerkt om ervoor te zorgen dat ze ondanks deze uitdagingen klanten het perfecte cadeau voor deze tijd van het jaar kunnen bieden.

Kerstpakket met streekproducten

We zien dat steeds meer bedrijven weten dat duurzaamheid belangrijk is, dus zorgen ze ervoor dat hun medewerkers kunnen genieten van een lokaal kerstpakket vol regiospecifieke cadeaus! Kijk hier om te zien wat een aantal medewerkers hiervan vinden.

Inflatie en kerstpakketten

Met de stijgende inflatie worden ook kerstpakketten duurder. De opkomst van het personeelstekort is een groot probleem dat al geruime tijd speelt. Bedrijven blijven zitten met hoge kosten en ongemak als ze het proberen op te lossen. Lees hier het effect van de inflatie op kerstpakketten.

Kerstpakket ideeën

Ben je ondernemer of gewoon op zoek naar leuke ideeën voor originele kerstcadeaus? Dan is dit artikel iets voor jou. Met hulp van medewerkers van drie grote kerstpakketten leveranciers zijn we op zoek gegaan naar de leukste pakketten. Weet je nog niet precies welk kerstpakket je wilt bestellen, lees dan verder!

Gezond kerstpakket is in de aantocht

Dit is de tijd van het jaar waarin families samenkomen om feest te vieren. Voor velen is het ook een kans voor werkgevers en werknemers om iets terug te doen na al dat harde werken in de herfstmaanden door ze te overladen met een feestelijk Hollands kerstpakket!

Bezigheid kerstpakketten leveranciers buiten hoogseizoen

Je zou misschien denken dat kerstpakketten leveranciers alleen bezig zijn in het hoogseizoen, maar niets is minder waar. Ook de rest van het jaar zijn ze bezig met verschillende zaken en voorbereidingen.

Vrije ruimte voor kerstpakketten

De vrije ruimte onder de werkkostenregeling is weer gewijzigd. En nu het bijna tijd is om kerstpakketten te bestellen, is het slim om de belastingregels eens nader te bekijken

Belang van kerstpakketten voor werknemers

Wie vindt het nu niet leuk om cadeautjes te krijgen? Het overslaan van een kerstpakket geven kan leiden tot onrust en ontevredenheid onder het personeel. Wat voor soort kerstpakket krijgen werknemers nu het liefste.

Waarom is het gezonde kerstpakket nu zo trendy?

Gezonde kerstpakketten worden steeds populairder. Onze journaliste vertelde dat ze een stijgende lijn ziet als het gaat om dit soort geschenken, waarbij veel mensen ze elk jaar bestellen voor zichzelf of anderen in nood!
De vraag is de afgelopen maanden/jaren zo enorm gegroeid, lees er hier meer over. - we kunnen niet wachten tot december volgend jaar weer aanbreekt...

Wat zijn de ontwikkelingen rondom de WKR regling?

De WKR of Werkkostenregeling is een fiscale regeling die van toepassing is op toeslagen en verstrekkingen voor medewerkers. Voorheen waren er veel verschillende regels over vergoedingen maar nu de Belastingdienst het makkelijk maakt kunnen werkgevers via dit nieuwe systeem bijna alle vergoedingen inclusief kerstpakketten in hun loonsom opnemen!

Bedrijf in de spotlight.