Kerstwens met humor    

Humor is ontzettend belangrijk in het leven, met name rondom de stressvolle feestdagen is lachen toch belangrijk om te doen. Het is gezond en met een kerstkaart vol humor is dit eenvoudig te bereiken. 

Hieronder zullen we vertellen hoe u een kerstkaart schrijft met humor. Zo is het het handig om als eerst inspiratie op te doen voor kersthumor, deze kunt u doorgaans zeer eenvoudig toepassen in de boodschap en een lach toveren om mensen zijn gezicht voor en tijdens de feestdagen. 

Grappige boodschappen op een kerstkaarten

Een lach toveren is het simpelste gedaan door humor toe te voegen. Maar het is toch altijd de vraag hoe dit het beste gedaan kan worden. U kunt niet de standaard teksten gebruiken als “fijne feestdagen” of “vrolijk kerstfeest en een gezond 2023”. Een tekst moet een boodschap hebben die direct begint met een zeer leuke en grappige boodschap, zoals “Als op kerstavond een dikke man jou meeneemt wees dan gerust, ik heb jou gevraagd als kerstgeschenk! leuke kerstdagen toegewenst”! U kunt ook schrijven van leuke momenten van het afgelopen jaar of iemand sterkte wensen met kerst en nieuwjaar. Het zijn leuke kerst groeten om te sturen met een kaart. 

Boodschap boordevol humor en gelach

Er zijn allerlei vormen om humor toe te passen in de kerstkaart. U kunt kiezen voor een grappig design, een humoristische boodschap met een fantastische unieke kerstspreuk. U kunt met variatie veel doen om iedereen te voorzien van een unieke boodschap. Het is ook mogelijk om extraatjes toe te voegen aan een kerstkaartje, om het zo grappig te maken. 

Humor is belangrijk omdat het ons helpt om te gaan met moeilijke situaties, het brengt mensen samen en het vergroot ons zelfrespect. Als we lachen, maakt ons lichaam endorfines aan, die stemmingsverhogend en pijnstillende effecten hebben. Lachen helpt ons ook om een band met anderen aan te gaan, en het kan moeilijke situaties draaglijker maken. Humor kan ook een vorm van zelfexpressie zijn, en het kan mensen een positiever gevoel over zichzelf geven. Bekijk hier hoe u een kerstkaart online verstuurd

Voorbeelden van humoristische kerstwensen

Ik wens je een witte kerst, maar als de witte op is dan kun je altijd nog beginnen aan de rode wijn! 

Beste Kerstman,Dit jaar wens ik een vette bankrekening en een slank figuur, vorig jaar heb je je duidelijk vergist!

Kerst zit vol met kerstsfeer, namelijk vol van Vodka! 

Bij deze wens ik je een geweldig nieuw jaar. Ik hoop dat Kerstmis fantastisch was,en nu ik toch bezig ben wens ik je een vrolijk Pasen en Pinksteren toe.

Van kerst tot nieuwjaar hebben we 14 dagen voor het bedenken van goede voornemens en de rest van het jaar voor excuses. De beste wensen en geniet van het einde van het jaar! 

Kerst is altijd het moment van samenzijn en bezinnen, maar eerst Netflix aan en het bier open om te beginnen.

Ik voel me soms net een kerstelf, cadeaus inpakken voor anderen, maar niets voor mezelf!

Terug naar overzicht

Bedrijf in de spotlight.