Gebruik een bijzondere kerstwens

Kerst is voor vele een van de meest speciale momenten van het jaar. Ieder jaar heeft zijn eigen momentum van positieve dingen, maar ook veel negatieve dingen. Met kerst is het de kans om dit heel even te vergeten. De grote impact van negativiteit even weghalen kan met een bijzondere kerstwens. 

Kerst Sms vindt het belangrijk dat u als werkgever een boodschap kan schenken om uw personeel op een bijzondere manier te bedanken. 

Het versturen van een bijzondere boodschap

Het ontkennen dat een boodschap niet bij kerst past is eigenlijk onmogelijk. Een unieke of een herhalende kerstwens hoort er ieder jaar bij. Het leuke aan deze traditie is dat u ieder jaar steeds eenvoudiger kunt bedenken wat er gegeven en gezegd gaat worden met kerst. Het schrijven van een bijzondere kerstwens blijft toch een van de mooiste momenten van kerst en het geven van waardering en eventueel steun. Met name binnen een onderneming is het elkaar gunnen een zeer mooie afsluiting van het jaar. 

Via Kerst Sms is het mogelijk om deze bijzondere kerstwens te achterhalen door het vinden van kerst ideeën met name op het gebied van kerstpakketten. 

Enkele leuke en bijzondere uitspraken:

Het bijzondere aan Kerst is dat er tijdens deze dagen overal vreugde, liefde en warmte heerst. Was het hele jaar maar kerst binnen de werksfeer! 

Een magische kerst en een bijzonder nieuwjaar! De samenwerking zit weer ontzettend goed in elkaar.

Een nieuw jaar komt eraan – Een jaar vol kansen en mogelijkheden
Om te groeien als bedrijf zijnde, maar ook naar persoonlijke groei! 

Bijzondere kerstpakketten 

Ieder jaar is het geven van kerstpakketten een bijzonder moment, maar de vraag is altijd wat er in komt te zitten. Met name nu de oorlog bezig is in Oekraïne zijn de kosten een stuk hoger geworden en dat zult u ook merken bij het kopen van kerstpakketten bij de leveranciers. Begin op tijd met het bestellen van kerstpakketten, de meeste bedrijven beginnen al met kijken naar kerstpakketten in Augustus. 

Op dat moment is er voldoende keus en kunt u als werknemer een geheel eigen keuze maken en een bijzonder kerstpakket samenstellen. Hoe dichterbij Kerst komt, hoe moeilijker het wordt om een bijzonder kerstpakket te krijgen en een kerstpakket te versturen

Welke bijzondere kerstpakketten zijn er dit jaar? 

Kerst Sms heeft ook de trend bekeken van Kerstpakketten en volgens onze partners zijn thema pakketten zeer interessant en bijzonder, met name de pakketten die duurzame producten bevatten. Ook is het steeds vaker dat er één kerstpakket is, in plaats van een kerstpakket voor mannen of voor vrouwen. De gender neutrale kerstpakketten komen aan bod. 

Traditionele kerstpakketten worden verwacht als de nummer 1 kerstpakket en dat is zeer bijzonder. Samen met een bijzondere kerstwens kunt u het personeel verwassen met diverse voedselproducten. Zoals het vroeger ook werd gedaan. Dan is het ook zeker belangrijk dat de boodschap klopt. Bekijk eens leuke traditionele en bijzondere boodschappen van vroeger die gegeven werden met kerst. 
 

Terug naar overzicht

Bedrijf in de spotlight.