Een pluim met kerst als boodschap

Wilt u graag waardering geven aan uw werknemers, maar weet u niet precies wat u moet geven of wat de boodschap moet zijn? Dan is het ook mogelijk om een pluim te geven voor kerst. Een pluim staat voor waardering, maar het heeft ook een giftbox waarbij de werknemer zelf een product kan uitkiezen om te bestellen naar eigen wens. Hierdoor kunnen werknemers altijd een product ontvangen die ze ook kunnen gebruiken. Het is bij verschillende leveranciers mogelijk om een pluim te geven voor kerst, met natuurlijk een leuke boodschap. 

Wat wordt er precies bedoeld met een pluim?

Wilt u een pluim geven aan werknemers, dan kunt u deze eenvoudig online bestellen via leveranciers. De werknemers ontvangen dan allemaal een originele giftbox cadeau die dan een speciale pluim voucher bevat. Na ontvangst kunnen ze een website bezoeken, een code invoeren en een aantal mogelijkheden bekijken om vervolgens een gewenst kerstgeschenk te ontvangen. Daarnaast heeft de werkgever ook de mogelijkheid om een boodschap te schrijven en mee op te sturen. Dit kan bij het bestellen van een pluim voor kerst. Het maakt het kerstgeschenk nog persoonlijker. De pluim kan gebruikt worden op ieder moment en hoeft ook niet perse toegepast te worden. De pluim is namelijk onbeperkt geldig en zijn doorgaans verkrijgbaar bij ieder kerstpakket bedrijf. 

Verschillende opties van Kerst SMS

Er zijn diverse soorten pluimen te verkrijgen om te geven aan werknemers. Kerstpakketten bedrijven bieden doorgaans een ruime keuze aan. Iedere kleur heeft een andere prijssegment. U kunt een gele pluim verkrijgen van €15 tot een gouden pluim ter waarde van €1000 inclusief een fles champagne. Er zijn dan nog meer soorten pluimen te verkrijgen. Als u besloten heeft welk pluim met de bijhorende waarde heeft gekozen, kunt u ook kiezen uit drie verschillende giftboxen. 

Het is een origineel kerstpakket waar u mooie kerstspreuken bij kunt toevoegen. Schrijf de naam van de werknemers op, geef de pluim voor de feestdagen en geniet van de waardering van het kerstgeschenk. Bekijk voor een boodschap dat past bij het imago van het bedrijf en zo kun je ervoor zorgen dat werknemers het volgende jaar weer fris en fruitig willen starten aan een nieuw jaar vol goede moet. 

Terug naar overzicht

Bedrijf in de spotlight.