Kerstpakket versturen

Op het moment dat u een kerstpakket met een mooie boodschap heeft samen gesteld is het belangrijk dat u deze verstuurd naar de ontvanger. Het kiezen van een bedrijf is zeer belangrijk dat kerstpakketten niet alleen op maat worden gemaakt, maar ook ongeschonden geleverd worden. 

Het is mogelijk om kerstpakketten te laten bezorgen, maar het hangt ook af aan een aantal voorwaarden van levering. Het heeft allemaal te maken dat kerstpakketten bedrijven leven in een piek, voornamelijk vlak voor de feestdagen. Het is een gekkenhuis waarbij er ontzettend veel aanvragen komen. Er worden dagelijks ontzettend veel kerstkaarten ontvangen en er worden dagelijks 650 pallets kerstpakketten verstuurt naar klanten in Nederland en België. 

Manieren van bezorging

Bij het versturen van kerstkaarten is het mogelijk om deze huis aan huis te doen. Dit wordt door de postbode gedaan. Wanneer het aankomt op pakketten kost het veel meer tijd om dit allemaal succesvol te bezorgen. Voor kerstpakketten voor uw werknemers is het doorgaans eenvoudiger om een pallet te laten bezorgen op het bedrijf. Dan kunt u deze meegeven bij de kerstborrel. Bekijk hier voor leuke kerst spreuken.

Het versturen van kerstpakketten via een pallet zorgt ervoor dat de veiligheid een stuk hoger is dan het versturen van losse kerstpakketten. De kans dat er een verloren raakt of schade oploopt is een stuk lager. Het is verstandig om kerstpakketten op tijd te bestellen in verband met de extreme drukte tijdens kerst. 

Het laten bezorgen van kerstpakketten

Heeft u een kerstpakket uitgekozen voor uw werknemers, dan is het belangrijk dat de juiste adresgegevens ingevuld worden. Iedere leverancier heeft zijn eigen voorwaarden van levering en gegevens, maar allen hebben een privacy wet dat gegevens niet weergegeven worden aan derden. Er zijn verschillende leveranciers, met ieder zijn eigen voorwaarden voor het laten bezorgen van kerstgeschenken. Het is gelukkig een stuk eenvoudiger om een kerstkaart online te versturen. 

Leveringstijd en kosten

Een kaart of pakket wordt doorgaans overdag geleverd. Voor een kaart is het geen probleem, omdat deze in de brievenbus kunnen. De postbode doet dan zijn ronde en iedere kerstkaart komt zo bij de ontvanger terecht. Dit kan ook door een cadeaubon te versturen met kerst

Kerstpakketten worden geleverd bij bedrijven op het moment dat er ook mensen aanwezig zijn. Dit kan worden aangegeven bij de opmerkingen tijdens de bestelling. Er zijn wel externe factoren die af en toe olie op het vuur gooien, zoals het weer of extreme drukte op de weg. Wees dus op tijd met het selecteren van een bezorgdatum om kerstpakketten op de gewenste tijd te laten bezorgen. 

Er wordt doorgaans ook vrachtwagens ingezet, maar tegenwoordig willen ze steeds duurzamer gaan transporteren. 

De kosten van het leveren van kerstkaarten of kerstpakketten staat doorgaans vermeld bij het selecteren van de dienst. Bij kerstkaarten betaalt u omdat u gebruik heeft gemaakt van hun tool. Bij kerstpakketten betaald u doorgaans leveringskosten, maar bij een x aantal kerstpakketten is de bezorging gratis. 

Terug naar overzicht

Bedrijf in de spotlight.